Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkänslan

Då självkänslan satt i kläderna
lärde jag mig att inte spara på krutet




Fri vers av Kaptenlöjtnant
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-08 19:53



Bookmark and Share


  Nanna X
Fin text men varför har du coppat hatten?
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant