Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onödvändigt

Onödvändighetskulturen krälar på coronaknän.
Vi har helt plötsligt
veochfasa
slutat konsumera det vi inte behöver.

Kan
det
möjligen
bero

att

we'renotworth it.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-08 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP