Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meducin

Meducinen är dyr
alla tabletter
och sprutan jag fick i rumpan
vars innehåll
jag köpte ut på A-poteket för tusen spänn

det vill till
att biverkningarna av meducinerna inte tvingar mig till
ännu dyrare
meducin
eller till
att jag tvingas gå till
annan disk
till
Bolaget.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-07-08 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP