Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget Text Repris från 2008 något omarbetad.


Lämnad

Kommen ur
vågornas lek
tumlat i havet
lämnad ensam
på stranden

hittar dig
som ett smycke
värme i handen
stryker din lenhet
mot min kind

längtansvåg
drar genom sinnet
blå asken i hjärtat
i gott förvar
med glädje jag minns

 

© Eva Langrath oktober 2008

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-09 15:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa tänk vad stranden och havet bjuder på. Mycket fint. jag har lite samma tema idag, när solen sken igen.
2020-07-10

  Piann VIP
Så vackert skidrat.
2020-07-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert skrivet.
2020-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP