Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om skandiamannen


Deprimerad narcissist

Jag sitter på kontoret jag tar en sista sup
är både demokrat och alkoholist

Ibland så är jag ytlig ibland så är jag djup
men att inte stå i centrum det är trist

Så slår jag av maskinen jag tror att det är dags
att knata ut som samhällsestradör

Jag följer bara ödet som styr i min galax
och dömer gör ju herrn där ovanför

Så kommer Olof Palme han lyser som en sol
men skrattar bäst gör den som skrattar sist

Den sista februari när södergöken gol
jag är en deprimerad narcissist




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 145 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-09 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant