Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturupplevelse.

Dom joggar i skogen med nedslagen blick

med sin musik i medhavda lurar.

Dom hoppas att orken får sig en kick

när dom äntligen är och naturar.

 

Om man inte för trädens skönhet har blick

kan man ju måla tallar på murar.

Och inte höra en trast utan mick

dä kan man ju skaffa fåglar för burar.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-10 09:57



Bookmark and Share


  Piann VIP
Så sant! Naturen som ärläkande till kropp och själ.
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP