Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden har slocknat

 

Jag fick se

vad saknad betydde

det sjöng en ton i moll

när pionens blad föll.

 

Regnet drog sin sorg

över tålamodets sista steg

lämnar mig ensam

då elden har slocknat.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-10 10:36



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Träffsäkert och väl formulerat. Tycker speciellt om bilden av när pionens blad faller. Blir själv lite ledsen när det sker. Det finns en dramatik i ögonblicket.
2020-07-11

  Kajan VIP
Berör mig mycket starkt - trots, eller tack vare - sparsmakad form.
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP