Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så många ensamma

 

hon går uppför 

alltid uppför i sitt liv

aldrig är det nedför


hon är tyst

alltid är hon tyst

det finns ingen


annat än fåglarna

måsarna som skriar

småfåglarna hon matar


så när den lille pojken

stannar till

och säger hej


vet hon inte hur 

hon ska svara honom

rösten är stum


han ler mot henne

och sakta tinar

isen inuti


hon är sedd

hon viskar tack

och hon är någon









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-10 14:46



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint du ömmar om våra frusna å bortotvända kroppar, vi vill ju bli sedda eller va!
2020-07-10

    ej medlem längre
nina säger typ tack?
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP