Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan drömmar


Vaknade en morgon
då drömmarna hade försvunnit

Visste inte längre
vad jag ville

På balkongen stod
liljorna i regnet

Horisonten var disigt grå
otydlig

Höjde jag blicken
möttes jag av gråa moln

Ytterligare klicheer
radade upp sig

Kvar inuti
fanns en känsla

Att vara färdig
gå vidare

Finna nya vägar
någonstans

Där jag inte varit
ännu

Inte tänkt
tanken

Att det kunde vara jag
som gick där










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-11 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP