Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens öga

Jag skådade sanningens öga
och gick vilse i det vita

Det var ett ödsligt landskap
att luta sig mot och förlita

Jag skådade sanningens öga
där samlades ånger och plågor

Där suckarna växte i högar
bland varken svar eller frågor




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-11 12:41



Bookmark and Share


  Nanna X
Endast ögonvitan har
kroppens friska rodnad kvar
2020-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant