Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotikens ägodel

 

Jag tömde tiden på sina timmar

väckte förnuftet i min själ

jag strödde salt i våra sår

men reaktionen uteblev.

 

Jag kunde sitta på min stolpe

och spana efter år som rymt

hade längtan i mina tankar

men ingen anade en skymt.

 

Vid floden dansade näcken

jag vittrade under tonernas röst

mina tankar spann sina trådar

runt mitt unga skälvande bröst.

 

Begär efter lust var min hunger

sunda förnuftet min nakna själ

jag smög längs strandens autostrada

men fann aldrig erotikens ägodel.

 

 

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2020-07-11 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP