Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ny ögonfärg

Jag vill sträcka mig längre än till robotklippta
gräsmattor
och väl förankrade staket.
Längre än den kontrollerade lyckan.

Jag vill förbi alla himlakroppar till det svartaste hålet
som leder mig till nästa dimension.

Ett spegelland där endast den klarsynte passerar.

Prismorna visar mig det enkla i det komplicerade.
Regnbågarna speglar sig och ger mig en ny ögonfärg.




Fri vers av KarolinaD
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-12 23:59



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Spännande jag vill också dit
2020-07-21

  Vind
Känner längtan, anar lusten i dina ord. Fint speglat.

2020-07-15
  > Nästa text
< Föregående

KarolinaD
KarolinaD