Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda mattan


långsamt

varsamt

hämtar hem

rullar fram

mitt hjärtas

röda matta

så att du inte missar...




Fri vers (Fri form) av KarolinaD
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-04 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarolinaD
KarolinaD