Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömma nyckeln

jag har letat
i hela mitt liv
efter nyckeln

där det blir varmt
söker jag


fågel

bland molnen och trädtopparna
jag frågar duvorna

fisk

i havet och bland snäckorna
jag frågar krabban

mitt emellan

hos dig och hos mig
i våra hjärtan

där finns den
(ibland)

nyckeln


hittad!!

din tur att leta




Fri vers (Fri form) av KarolinaD
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-30 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarolinaD
KarolinaD