Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sällsam flykt

Mina tankars vingar

Jag spänner ut i natten

Flyger mellan ljus och mörker

Lyfter långt över gott och ont

 

Fritt fall från stjärnors glitter

För att kyssa mörka tjärnars djupa själ

Allt som finns

Till det som gnager

Ting som ringlar

Blomkadaver

Vackra tankeväsen

Med hår som glänser

 

Allt och inget

ryms i tids eoner

Varje natt

Jag fängslas

Av den frihet

som nu flyger

 

Lyfter fritt av allt som lockar

Mitt sinne är ett sagoväsen

Över vilket jag sällan råder

 

Låt mig lyfta

Låt mig störta

gryning kommer ändå lysa

Över min begravda musa

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-13 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ