Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meteorologen limerick

En meteorolog från Mallorca
som flaskorna skruva och korka
var kväll blev det blött
med vitt och med rött
Men var morgon så spådde man torka




Bunden vers (Limerick) av Kaptenlöjtnant
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-13 21:42



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Ja jag känner igen den prognosen,
på tungan.


2020-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant