Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(O)lovlig grund


röj min betagenhet för

oskattbara lövsalars gudfruktiga

fågelsång

min gåshuds olovliga grund



försvara min fredliga uppsyns

inre grönska

omfamnad i stillhet

min gåshuds lovliga grund




Fri vers (Fri form) av KarolinaD
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-13 21:58



Bookmark and Share


  Vind
Klurigt ordlekande. Förtjusande innebördsförskjutningar. Visst minns jag denna.
2020-07-15

    Tony Genzale
Poetiskt, på min ära. Obegripligt och lösryckt. Pretentiösa vibrationer som, likt gåsfjäderpennan, saktfärdigt spiller ut sitt kreativa bläck över mitt blanka pappersark.
2020-07-15
  > Nästa text
< Föregående

KarolinaD
KarolinaD