Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord, lek, lust


Varje avklätt ord är naken hud
Stavelser av djupa blickar
Meningar av böljande hår
Vokaler som flämtande särande läppar
Konsonanter som böljade former över avklädd kropp
Synonymer avslöjar längtande öppningar
Orden skapar bilder
Bokstäverna blir till blottad fantasi
Verser uppburna av obetäckta kön

Längtandes efter lust






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-14 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2