Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det nya normala.


Coronasommaren


Familjer socialiserar

gamla skorstenar ler

och bruset från motorvägen talar om nya tider.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-21 08:26



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det nya normala känns bättre på något vis
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP