Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bergsregnet

bergsregnet

fyller handflatan

flödar över handkonturerna

formerar delta över handryggen

 

bergsmassivet

skyddar kroppslinjen

skyggar för silhuetten

långa tårar

över klippan

 

bergsklippan

hejdar tårkedjan

slår sviktande back

faller undan och bildar

hällen




Fri vers av Inez L
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-23 22:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kommer individuellt ej undan bergsregnet. Men massivets många toppar döljer den enskildes silhuett.
Och klippan fördelar det svåra genom de många avsatserna. En nedtrappning sker. Så läser jag denna utmärkta text.
2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L