Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fången i smuts men lyckades slå rot kröp genom lera mot en skinande sol


Ett Frö Slängt I Smuts

kotten blev tappad, fröet ramla ut/
sjönk ner i markens mörka natur/
fången i smuts men lyckades slå rot/
kröp genom lera mot en skinande sol/

tid att börja leva på moderjord/
växande grenar gjorde mej stor/
flygande fågeln han blev min bror/
och han lärde mej att sväva med mina ord/

kronan blev ståtlig intog min tron/
Pites underjord finns i mitt blod/
hip hop skalle poesi i mina bars/
graffart writer gatans vandal/

jagad av vargar i Babylons dal/
jag blev förargad av deras lag/
började barka tappa mina blad/
rinnande sav men lever än idag/

ref:
samlar min stam/
till mina rötter som kallar mitt namn/
vi fightar oss fram backar min bram/
för alla gånger han räckt ut sin hand/
vi har växt med varann/

blev slängt i mörkret kände borde ta mej ut
och rötterna slog rot när solen gav mej ljus


vers2:
kändes som jag var tvungen att ta det/
det osade katt låg en hund begraven/
ville orsaka kaos ej en blund låg vaken/
motsatt dans till att nå grund i havet/

var ej på botten var ej på toppen/
men hade eld av bossen men ej på klostret/
tomtar på loftet men kändes ej konstigt/
för allt föll på plats när jag bomba med papper/

kändes att det var dags att i himmelen dansa/
i mitt inre som fatta när vinden mej kalla/
men ingen som palla dansa min dans/
förutom dom grabbar som gav mej en chans/

att bränna ner Babylon nu är det dags/
för hela folket att återfå makt/
på våra gator som grisarna tatt/
lovar till alla jag kommer stå pall/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-23 13:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Livsbejakande skrivet
Vid corona tyngda
Tider.Tack!
;)

2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl