Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimma

i ångdraperiets skydd
kan du kyssa
mina pannas sanning sannare

mitt jag
ditt jag
vårt vi

beslöjar döljer

sår som sover

men man kan dock
men man kan dock

dimman aldrig tro





Fri vers (Fri form) av KarolinaD
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-24 08:48



Bookmark and Share


  Vind
Ja, vad är det som lockar oss egentligen? Tycker om oskyldsvändningen i barnvisetonens clou.
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

KarolinaD
KarolinaD