Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku- Ny tid

känns långa vägar
doften av förändrigar
luften vibbrerar




Bunden vers (Haiku) av aPorcupine
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-07-12 12:46



Bookmark and Share


  hawkeye
Jo..så kan man göra, känna förändringens vindar blåsa...
2006-07-25

    ej medlem längre
bra beskrivning av känslan, helt enkelt. Och inspirerande, hur man kan beskriva känslor så bra och så kort.
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine