Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften av en ny dag

 

Jag talar mina ord tillbaka till verkligheten

väntar i naturens uppvaknande.

 

Det vilda ropar från djupet av skogen

kom se det sköna ljusna

sträck dig mot himlen

och känn kraften av en ny dag.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-29 20:44



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så vackert om gryningen...
2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP