Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oansvarig migration och obefintlig integration.


Filipstad har bytt befolkning.

Värmländska Filipstad blöder, utgifterna för försörjningsstöd uppgår till 30 miljoner. De som skulle ge skatteinkomster har flytt det sjunkande skeppet.
De människor som verkligen behövt vår hjälp är kvinnor o barn på flykt och hjälpen skulle ha getts på plats i en miljö där de känner igen sig både kulturellt och det klimat som passar deras fysisk!
Man kan inte ta emot fler än man kan integrera.
Vården, skolan äldreomsorgen går på knäna o resurserna räcker inte till.
Regeringen fattar beslut utan att ansvara för konsekvenserna. Öppna gränser och noll kontroll!









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-30 10:39



Bookmark and Share


    lydriket
Bra text, WyS.
Filipstad är ett Malmö i miniatyr.

Det kulturmarxistiska etablissemanget i Sverige, dvs de inbjudna till Nobelfesten, har med sin oansvariga invandringspolitik inte haft för avsikt att med svenska skattemedel hjälpa så många nödställda människor i konfliktdrabbade områden som möjligt.

Nej, kulturmarxisternas agenda har varit och är, genom stor och ovillkorad invandring till Sverige av människor med helt andra värderingar än vår "värdegrund", att förstöra en nation, Sverige, som byggts upp av främst innovativa vita heterosexuella män, dvs kulturmarxisternas främsta hatobjekt.

Kulturmarxisterna springer nu globalistkapitalisternas ärenden genom väl tilltagna mutor.
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP