Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt

Ullnäste
Solgarn
Varm i famnen
Blå i blick
Sköna stunder
Som en saga
Lapa kärlek
I hjärtslag svaga
Stanna tid
Bli mig vid




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-31 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish