Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eueliten styr mot en överstatlig agenda. Vilken värdegrund gäller? Demokratin är den bara på ett papper?


Tyst kring Eu:s stödpaket

Vad var det som hände på mötet där stödpaket och
framtida ekonomi skulle bestämmas?
Löfven var bestämd och talade tydligt i media
att han skulle stå upp för att bidragen skulle betalas tillbaka
som lån.
Han vek ner sig eller var det ett spel för att det skulle kunna
tas emot utan skam för vårt lands invånare.
Högt uppsatta företrädare åkte ju till Harpsund för att få
Stefan på gott humör?
Var det bara teater? Mötena sändes digitalt så att vi skulle se
hur viktig SL var med sitt nej till bidrag!
Skådespelet fortsatte väl nere i Bryssel och alla sa att det var
tuffa förhandlingar.
Hm, Han fick ju ändå sin rabatt!
Var kan man läsa om hur stor den var i förhållande till andra länders
förmåner?

Vi är ju inte ens med i valutaunionen utan blir ändå tvingade till
detta stödpaket som våra barn o barnbarn för betala med höjd pensionsålder
och vi ska inte tala om skattetrycket som redan är ett av världens högsta.
Hur mycket får vi kvar av vår intjänade hundralapp efter detta?
Hur kommer bankerna att mäta ut de utlånade pengarna är en annan fråga.

Den som är satt i skuld är inte fri ......Hm!





Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-31 18:29



Bookmark and Share


  i af apa
ja den som är satt i skuld är inte fri, var det inte Göran Persson som sa det?
2020-07-31

  Kungskobran VIP
Ha ha rabatt, eu avgiften höjdes samtidigt med en massa miljarder
2020-07-31
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP