Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur nattens kvalm



Kvalmnatten flämtar.



Morgonen en andning bort



springer ljusets väg.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-08-01 18:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fin haiku!
2020-08-02

  Lena Själsöga Keijser
vackert
samt
gott att bära med sig
2020-08-02

  Solweig Jansson VIP
Väldigt fin haiku !
2020-08-02

    Lena Staaf VIP
Kvalmnatten välkänd. Fint skrivet av dig på få rader!
2020-08-01

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
En väntan på morgonen och innan dess få lite sömn.
Vackert att läsa om här!
2020-08-01

  Elinor Sörensson VIP
Kvalmnätter som flämtar.
Känns igen.
Då man längtar till landet
och vidöppna fönster.

Och vackert skaldat.
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP