Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här har jag satt ihop ord som varje gång stött på autokorr. Det blev en slags dikt. Dikt nr två är de autokorrigerade orden. Det blev en slags dikt det med.


Autokorr

Oknytt gäckar
mjälla monster
formas bråten
rosafärgade vanskliga
skördande kargt
prismorna klirrar
tallarna solblänk
uthoppen oron
diktarna gnölar

Ombytt häckar
mjölka mönster
förmås båten
missfärgade mänskliga
surfande kraft
prinsarna häckar
tankarna skolbänk
kroppen öron
filtarna knölar




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-08-02 21:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken härlig kreativitet. Även datorn kan skapa, men jag gillar den första bättre.
2020-08-05

  Solweig Jansson VIP
Ord och fantasi - blir magi !
2020-08-05

  Niliboy
Lek med ord! Har du tagit från ordboken?
2020-08-04

  Magdalena Eriksson VIP
som en irrationell energikick från språkligheten
nya okontrollerbara ordmöten kan vara en port... menar felsägningar kanske. kul
2020-08-04

  Respons VIP
Tänk att autokorr också blivit poet.
2020-08-03

  Blomma-Stjärna VIP
här kan man finna lite av varje för lite nyblänk och nytänk - mjölkande mönster - surfande kraft
- tack
2020-08-03

  Lottie Ålhed VIP
Kul!!!
2020-08-03

  Öknens Ros VIP
Så det kan bli!
2020-08-03

  Bodingen VIP
Haha stäng av autokorr!
2020-08-03

  BenGust VIP
Det experimentella är spännande. Kul.
Läste skördandens prismor klirrar.
Så det kan bli.

2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP