Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan 3 på natten

Alla har känslorna på utsidan av sina kläder nu igen
Hur länge ska vi vänta in på resten av gänget sen
Svepte en flaska på nolltid som om det var ingenting
Kan höra än idag fyllesången spelas i radion häromkring

Skulle ta ett glas men kommer alltid bli mer än så
Vi dansar loss i centrum och glömmer allt från igår
Önskar att natten aldrig skulle kunna få sig ett slut
Eller alla dumma saker vi gjort ska jaga oss tillslut

Vem fan har tid att ta allt på allvar
Vem fan lever lyckliga i alla sina dar
Allt för att inte känna sig normal
Säg mig kanske du känner likadant

Sådär Klockan tre på natten med snö på telefonen
Sitter suget kvar inom dig om man vill släppa tråden
Tänker vi lämna allt som vi har och dra ifrån festen
Sluten i cirkeln och blev en del av den inre kretsen

Hör hur vi skratta åt allt som om inget hade hänt
En konsument under sommaren för allt jag inte känt
Sörjer aldrig över den tiden vi spillde på själva ruset
För snart slår avtändningen igång strax innan morgonljuset

Vem fan har tid att ta allt på allvar
Vem fan lever lyckliga i alla sina dar
Allt för att inte känna sig normal
Säg mig kanske du känner likadant

Nu har det kanske blivit lite försent
Finns inget som känns riktigt rent
Skulle alltid lova att aldrig dricka mer
Men det låter idiotiskt när du inser

Vem fan har tid att ta allt på allvar
Vem fan lever lyckliga i alla sina dar
Allt för att inte känna sig normal
Säg mig kanske du känner likadant




Bunden vers (Rim) av Luna Di Corvo
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-04 18:18



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
dikten med en musikalisk dynamik.
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo