Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vet så vet jag ingenting

Tittade på stenen som studsade på vattnet

Min tanke om vattnet som mjukt

Medans stenen är hård

 

Bakom ytan 

Döljer sig alltid något annat

 

Allt är

möjligtvis ingenting

 

Fast ändå något annat

 

Människan är

Svävande i

Ovisshet




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-05 01:22



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tänkvärt

Tack!
2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ