Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Covidsommar

Badlivsdag
Smekt av ljum vind
Kysst av glittrande solklatt
Sländan obekymrat fladdrande
Vingslag..
Uppsluppna skratt
Människor
som bryr sig
Håller avstånd
Hämtar kraft
väntar oviss
höst




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-07 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP