Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Miljonär

Vem fan har tid för kärleken
Om du ska frysa ihjäl för den
hata dig för att jag älska dig
Blotta själen för att håna mig

Regnet smeker på vår stad
Allt har stängt precis som jag
Hämnden skulle ju kännas ljuv
Men inte sjunka lika lågt som du

Känslorna gör mig till miljonär
Ska krossa dig och allt du är
För du går miste om en miljonär
Och all den kärlek som jag bär

Ser du på hur jag går isär
Utsätt mig inte för det där
Låt det få vara sista gången
Jag sjunger den där sången

Mina känslor gör mig rik
Gillar verkligen inte din stil
Du gick till någon annan sen
Hellre ensam än sårad igen

Känslorna gör mig till miljonär
Ska krossa dig och allt du är
För du går miste om en miljonär
Och all den kärlek som jag bär




Bunden vers (Rim) av Luna Di Corvo
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-09 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo