Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På skör lina

 

När två själar möts
faller all förklädnad




Fri vers av Rachel Roth
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-07-13 08:43



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, så är det....
2006-07-13

  stella
Exakt...för då finns ingen anledning att inte visa sig - allt är redan sett. Fint!
2006-07-13

  Agnes
En skön aforism med klockren sanning!
2006-07-13

  Markattan
Du skriver så att man tappar andan. Det här är kort, koncist och talande och det behövs inte ett ord mer. Väldigt bra fångat!
2006-07-13

  Per Rydberg
'Ja det är stort, och du vaskar fram det!' - så ska det stå!
2006-07-13

  Per Rydberg
Ja! Det är stort, och vaskar fram det! Med få och talande vackra ord!
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth