Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras bästa

min sekatör är borta
du vet den skarpa
den du tar bort med
skarp utan empati
någon gömde den
i det höga gräset
får köpa en ny
måste klippa
kanske nu
med en trubbig sax
för deras
eget bästa




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-08-14 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP