Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grekisk by

svartklädda i skuggan
fastän solen skiner

sitter änkorna utmed staketen

männen vid cafeet
spelar bräde och dricker ouzo

byns präst deltar i samtalen

på väggen hänger slaktkroppar
och fiskarna landar nattens fångst

blå blommor klättrar på husväggen

©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-07-13 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin och lugn vardags-skildring från en Grekisk by,
mycket bra
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia