Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nostalgica


Minnena gå


Än en gång vill jag sakta i minnena gå
dit min värld teddes svindlande ny

och vandra de stigar
jag ungdomen sprang

där de fanns växer nu bara sly

Jag vill cykla vägkantens
smultronstrå
med minstingen bakom min rygg

krama om mina träd som alltid stått fast
beslutna att göra mig trygg

De hemliga ställen jag upptäckte när
jag vilse ibland irrat kring

jag önskar få se
en gång till i mitt liv

innan allt blivit till

ingenting







Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-18 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP