Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DEN POETISKA SALONGEN

I den poetiska jargongen

man flott yvas vill

i fina salonger

få bjuda till

men många gånger

tycker de man ger hals

å dillar

ett babbel

de alls ej gillar.

***************

Ja på alla vis

poemen dem ej bekommer

bara ett rabbel

inga sånger

då mest det liknar

en ljummen fis

ur poetens kalsonger.




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-20 16:11



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En poet nödig och grann,
satte sig på huk,
och krystade ut.

Vad som ur tarmen kom ut,
var vad som kallades poesi.
2020-08-22

  Kungskobran VIP
Det är vår
för poesi
som ingen förstår
alla låtsas att det är bra
men den poesin vill
folket inte ha

2020-08-21

  Öknens Ros VIP
Haha riktigt bra skriftat!
2020-08-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Som pennfäktarens ord
vars bläck blir till blod,
när duellantens övermod,
slutar med mord,
inför mästarens träffsäkra
ord.

*

2020-08-20

    Sefarge VIP
Humorvädrande skrivelse
Från Väderspända illusioner
ur det Uppblåsta Poeter
sällskapets inre
Tomrum?
;)
2020-08-20
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP