Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Jag stämde mina strängar
och sökte vacker ton
jag letade förgäves
efter orden

Jag kom
jag såg
jag segrade
Jag sjöng en liten stund
Sen kröp jag åter ner i kalla jorden




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-20 23:44



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Fint sammanfattat! Börjar närma sig det sköna anslaget i Lalehs hymn "En Stund på Jorden"..
2020-08-22

    lydriket
Elegant i sin avskalade klarhet.
2020-08-21

  Koloristen
Utmärkt.
2020-08-21

  danne //
Jobbigt när telefonledning monterades ner för några minnesvärda årsedan ..
men sån tur man har mobilen den ger ton dock kanske korta utslag men jippi jag är fräls t me a T-bone cirkulerar vi runt atmosfären !
2020-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant