Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filmkärlek

Vet inte vad jag ska tro

Allting verkade gå bra

Nu tänker jag på dig

Och vet inte ens ditt namn


Vår grej var bara slumpen

Två främlingar på samma gata

Du dröjde kvar din blick

Och jag såg dig gå iväg


Kom hit kvinna

Jag ska visa vad romans kan vara

Med dig vill jag leka kärlek

På ditt modersmål


Ge mig tigerblicken och jag jagar dig

Smakar dina läppar med brunt socker

Och din hud med kryddor

Vill värma dig som stearin i min hand

Men vet inte ditt namn


Om det minnet skulle värma dig

Tänk på mig

Jag lever på din energi

Tänk på mig

Du är mer än en bara kvinna för mig

Tänk på mig

Känner igen din doft i luften

Tänk på mig

Skulle lära mig ditt nummer utantill

Tänk på mig

Du älskar någon annan

Tänk på mig

Jag kysser dig i fantasin

Tänk på mig

Är du lika galen som jag

Tänk på mig

MEN

kom ihåg att vi sågs i en såpbubbla

När du tänker på mig















Fri vers av Madrugador
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-21 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador