Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer

 

Snart kommer hösten 
och vad bär den med sig
Kommer den med glädje eller
kommer den med sorg

Allt är sig olikt
människor de våndas
Kommer det att vända
eller blir det en munkorg

Svårt att se framåt
jag lider med många
ska jag falla i gråt
eller vara som jag är

Frågorna är så många
och svaren de är få
jag tar en dag i taget
och hoppas att det ska gå

Bra, bättre, bäst...... 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2020-08-21 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP