Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Sent ska syndaren vakna" Det ser bra ut på papperet men verkligheten visar något annat. Elbrist är ju ett U-lands problem!?


Energibrist

Sverige är som en överviktig kropp
som samtidigt lider av näringsbrist!

Det visade sig att kroppens nedre delar
fick ta hjälp att orka, genom att få tillbaka
rörelse igen genom enkel trofast mekanik!

Rätta mun efter matsäcken! Hela kroppen
behöver näring. Det som inte underhålls för
faller!
BALANS!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-22 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP