Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETISKA TROLL

Uti det poetiska nätet

muckar ett å annat troll

dom brummar å morrar i lätet

alldeles från vettet

utan kontroll

när de hugger å nafsar

tjafsar i bettet

över en diktad refräng.

De har inget att vinna

ingen poäng

borde försvinna

under täcket me sitt groll

för poesi på detta sättet

är lika med noll.




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-22 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärnfulla ord med sjungande toner av sanning.
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP