Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


villaliv


Häcklöpning


I vårt område löper man häck
hellre det än amok

utmed gatan tronar de stolt
utom vår som inte ser klok

ut

Häckbyte vore hos oss på sin plats
undrar vad det kunde göra

förutom att vi högre status fick
skulle man sämre höra

ut

Innanför häckar händer en del
vi inte kan veta nåt om

genom vår häck kunde alla se
ibland även hemlisar kom

ut

Fastän vår häck ej är värdig sitt namn
den spelar ändå sin roll

vi som häckar där innanför
kan hålla på världen kontroll

och bjuda nån granne

Kom in!




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-13 08:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
De står bara där och häckar medan de blänger på våra häckar... Ordet är intressant brukar... Din text med frågorna och konstaterandet är roande! :)
2020-10-15

  Nils-Robert
Kul dikt. Innovativ textning.
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP