Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muminhimlen

Jag vill hälsa på,
i vackra Mumindalen.
Besöka varje vrå,
och vara lite galen.

Ta tag i en lian
och svingas hit och dit,
vara med i trollens lek
och vara på visit.

Jag vet de skulle ge mig
en plats i deras hem
där man får bädda ned sig
och stoppas om av dem.

Där finns det inga tider
och inga klockalarm
där allting bara glider
rakt in i deras barm.

Hos de vi möter kärlek
i deras fina dal
Där allt är varmt och drägligt
i muminhimlens sal.













Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-25 19:47



Bookmark and Share


  Knickedick
Även du min
Mumin
2021-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP