Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett öga blått


Ögontröst


Två ögon blå
liten börjar gå

lär sig springa fort

över stock och sten
på sina smala ben

ett öga blått

Längtar efter mamma
vill gå hem mesamma

ett öga vått

lystrar till sitt namn
finner pappas famn

ett öga glatt

Liten blir så trött
efter allt han mött
somnar sedan sött

ett öga rött





Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-26 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP