Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parterapi.

Kan vi laga det här trasiga?
Kan vi klara denna kamp?

Kan vi ställa allt till rätta?
Kan vi rätta våra fel?

Kan vi snälla fixa det?
Jag orkar inte mer.


Jag tappade den jag en gång var
Jag formade mig för dig.

Jag vred och vände, bröt och bände
Till blott ett skal var kvar.

Jag hittade min styrka tillslut
Och jag börjar blomma ut.

Jag blev stark
Jag är stark
JAG ÄR STARK

Men vi
Blev svaga.




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 161 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-27 14:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det viktigaste är att du är stark
fortsätt du blomma ut

du är fin när du blommar
samt stark
2020-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa