Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desire

Desire is a passion that never gets a chance to blossom...
Wildley struggling too brake loose...
But sadley the sunlight never gonna reach deep into the core...




Fri vers av Jesse
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-07-13 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesse
Jesse