Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrundan.

Han går där på gatan

med snöret i örat.

Lyssnar till nyaste

låten han hört.

Pratar med polarn´

om senaste "görat."

Snackar med tjejen,

om de´inte e´kört.

 

Jag står och begrundar

att allting förändras,

Att tiden numer

aldrig står still.

Man undrar om allting

i etern bör sändas.

För visst är det skönt,

att ha tyst när man vill.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-30 12:36



Bookmark and Share


  Unikum VIP
Fin, och tankeväckande, begrundan.
Tack
2020-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
Upplever ibland att tystnad är en bristvara.
2020-08-31

    Sefarge VIP
Ja o när folk börjar få besvär
som dimmsyn huvud och
nack-värk p.g.a av för
Mycket timtals med
Mobil o skärm
Stirrande.Då
undrar man
hur det är
Ställt?
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP