Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa





Du sa, att du inte skulle glömma mig
Jag svarade att alla glömmer mig
Du sa, att du inte var som andra

Nu är jag bortglömd





Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-09-02 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2